Знайшли домівку

Шархан і Ласка

Два котика, які колись були домашніми, але за певних обставин опинилися в притулку. Вже зараз їх забрали в одну родину, де вони муркотять від щастя та раді, що їх мрія здійснилася і вони мають дім.

Марс поїхав додому 03.08.2024

Хлопчик Марс, песик який опинився на вулиці зовсім один та потрапив до притулку. Але вже зараз він домашній та його чекає щасливе життя закордоном.

Лорд поїхав додому 03.08.2024

Хлопчик Лорд, вік 3 місяці, муркотливий та вихований малюк, який буде дарувати вам усю котячу любов.

Фелікс та Дима поїхали в одну родину 31.07.2024

Кошенята, яких врятували військові в Торецьку та привезли в Київ, малюкам по 2 місяці.

Фоксі

Знаходиться в клініці на вул. Електротехнічна, 5а (Троєщина)
0673196090 Марина

Фоксі – вихована та чемна дівчинка, спокійна, орієнтована на людину, по віку їй до 1 рочку, стерилізована та вакцинована, стане вашою руденькою подружкою та подарує щасливі миті життя

Іриска

Знаходиться в клініці на вул. Електротехнічна, 5а (Троєщина)
0673196090 Марина

Іриска – тендітна дівчинка, їй 8 місяців. Хто шукав маленьку собачку – це саме вона, трошки більше котика по розміру. Ще декілька днів тому була домашньою, але від неї відмовилися господарі та віддали до притулку, тепер вона сидить та сумує після домашнього життя та мріє про родину, яка ніколи більше її не покине.

Брюс

Знаходиться в Тимчасовому притулку на ВДНГ, вул. Академіка Глушкова, 1. Павільйон 16
+380 93 540 12 18

Брюс, хлопчик, якого безжально викинули в траву, з травмованими лапами, де він пролежав усю ніч, але наші чарівники вчасно знайшли хлопчика, а лікарі зробили диво і поставили Брюса на лапки. Хлопчик добрий та вихований, довіряє та любить людей, йому приблизно 5 рочків, кастрований и вакцинований.

Мімі

Знаходяться в Тимчасовому притулку на ВДНГ, вул. Академіка Глушкова, 1. Павільйон 16
+380 93 540 12 18

Двоє дівчаток були підкинуті до клініки, дуже плакали в коробці та не розуміли, чому їх забрали від мами. Їм приблизно по 1 місяцю, активні та грайливі, з гарним забарвленням, стануть вашими найкращими компаньйонами, подаруйте дім маленьким